Bizimle iletişime geçin

GENEL

Doğu İklimlendirme Çözümleriyle Anda Barut Collection Otel’deKonfor ve Teknolojinin Buluşması

Yayınlandı

-

Türkiye’nin önde gelen otelleri arasında yer alan Anda Barut Collection modern iklimlendirme ve havalandırma sistemleri ile Doğu İklimlendirme San. ve Tic. A.Ş’ yi tercih etti. Bu devasa proje kapsamında gerçekleştirilen iş birliği otelin iç hava kalitesini bir üst seviyeye taşıyarak otelin konuklarına her mevsim mükemmel konfor deneyimi sunmayı hedefliyor.


Doğu İklimlendirme, bu prestijli otel projesinde çeşitli ürün gruplarıyla yer alarak fark yaratıyor. Anda Barut Collection Otel projesi kapsamında enerji verimliliği yüksek cihazları, mutfak havalandırması ürün grupları ile hava dağıtım ve kontrol ekipmanları olmak üzere üç farklı grupta karşımıza çıkıyor.

Projede cihaz grubundaki ürünler arasında, ortamın ihtiyacına uygun olarak filtreleme, ısıtma, soğutma, nemlendirme ve daha sessiz çalışabilme özelliğine sahip olarak tamamı Doğu İklimlendirme San.ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen Eurovent Sertifikalı DKS Klima Santralleri ilk sırada yer alıyor. Projeye özel olarak otomasyonlu olarak üretilen klima santralleri aynı zamanda düz olan iç yüzeyi ile kolay temizlenebilen, toz birikimi önleyerek müşteri memnuniyetini de bir üst seviyeye çıkartıyor. Bununla birlikte mutlak nem kontrolü ve mekanik soğutma özelliği ile POOL Havuz Nem Alma Santralleri de proje de yer alan ürünler arasındadır. Anda Barut Collection Otel projesi için özel olarak üretilen soğutmalı POOL Havuz Nem Alma Santralleri, kapalı havuz alanlarındaki dış hava sıcaklığı, mahal sıcaklığı, mahal nemi gibi birçok parametreye göre ortamın nem alma ihtiyacını belirleyerek çalışma modunu en düşük enerji tüketimi ile sağlayacak şekilde belirliyor. Ayrıca temiz hava ihtiyacı olan mahallerde, egzoz edilen havadan elde edilen ısıyı kullanarak taze havayı şartlandıran ve iç ortam hava kalitesini iyileştirirken %50’ye kadar ısı geri kazanımı sağlayan IGK- Isı Geri Kazanım Cihazları da bu prestijli projede yer alıyor.


Cihaz gruplarının yanı sıra otelin mutfak bölümünde Eurovent Panel yapısı ile dikkat çeken % 99’a varan koku ve yağ tutma verimi ile KITCHEN Hava Filtrasyon Cihazı, IP65 sınıfı 300 °C’e dayanıklı aydınlatma modülü ile her ölçüde modüler olarak üretilebilen çift cidarlı HYH Yüksek Performanslı Davlumbaz yerini alıyor. Anda Barut Collection Otel’in hava dağıtım ve kontrol ekipmanları ürün grubunda ise DMD Çift Sıra Kanatlı Menfez, DMK Kare Petek Kasalı Menfez, DMY Tek Sıra Kanatlı Dairesel Kanal Menfezi, DMT Tek Sıra Kanatlı Menfez, OLB Slot Difüzör, OAK Kare Tavan Difüzörü, DML Lineer Menfez, DPC Dairesel Dış Hava Panjuru, OND Drum Difüzör, DMZ Çift Sıra Kanatlı Dairesel Kanal Menfezi, OAV Gemici Anemostad, OAC Klipin Anemostad ve VDM Prizmatik Hava Ayar Damperi gibi ürünler bulunmaktadır. Tüm bu ekipmanlar otelin iç mekanlarında temiz hava girişini ve kirli hava çıkışını sağlalar. Böylece mahalin iklimlendirme sistemindeki etkinliğini artırarak Anda Barut Collection Otel misafirlerine her mevsim mükemmel konfor deneyimi sağlamakta önemli bir rol oynar.


Doğu İklimlendirme, Didim Anda Barut Otel ile gerçekleştirdiği bu proje ile otelin misafir deneyimini zenginleştirmeyi ve konforu en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Aynı zamanda proje Doğu İklimlendirme’nin modern teknolojilerle üretmiş olduğu inovatif ve kaliteli ürünleriyle otelin sunduğu hizmetleri güçlendirerek, konukların daha fazla konfor, hijyen ve verimlilik sunma hedefinin en önemli adımlarından biri olarak öne çıkıyor.

Okumaya Devam Et
Yorum Yapmak İçin Tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GENEL

Rockwell Automation’da üst düzey atama 

Yayınlandı

-

Fatih Üzümcü Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Ülke Müdürü oldu

Endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanında dünyanın lider şirketlerinden biri olan Rockwell Automation (NYSE: ROK), Fatih Üzümcü’nün Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Ülke Müdürü olarak atandığını duyurdu. Fatih Üzümcü, İstanbul merkezinden bölgesel büyümeye liderlik edecek ve iş ortaklıklarını güçlendirecek. 

Fatih Üzümcü görevini; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika bölgesinden sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Ediz Eren’e bağlı olarak sürdürecek.  

Rockwell Automation Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Ediz Eren, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Fatih, her zaman amaca yönelik liderlik sergileyerek sonuç alma konusundaki yetkinliğini kanıtladı. Türk pazarına olan derin hakimiyeti ve inovasyona duyduğu tutku, onu ekiplerimizi ve müşterilerimizi daha iyi sonuçlara yönlendirecek ideal bir lider yapıyor.”

Rockwell Automation Türkiye’de on yılı aşkın süredir çeşitli liderlik rollerinde görev alan Üzümcü, teknik uzmanlığı ve stratejik vizyonu bir araya getirerek organizasyon içinde güçlü bir liderlik profili çizdi. Akademik geçmişinde Gebze Teknik Üniversitesi’nden makine mühendisliği yüksek lisansı ve Anadolu Üniversitesi’nden işletme lisans eğitimi bulunan Üzümcü, şirketin bölgedeki büyüme stratejilerine yön verecek. 

Fatih Üzümcü’nün bu göreve atanması, Rockwell Automation’ın Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan pazarlarına olan bağlılığının ve bu bölgelerdeki sanayi müşterilerine daha fazla değer sunma taahhüdünün önemli bir göstergesi. Üzümcü’nün Türkiye sanayisine dair derin bilgisi, OEM’ler, son kullanıcılar, sistem entegratörleri ve distribütörler dahil olmak üzere tüm segmentlerdeki müşteri ve iş ortaklarıyla olan ilişkilerin daha da gelişmesine katkı sağlayacak. 

Fatih Üzümcü, yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Bu liderlik görevini üstlenmekten onur duyuyorum. Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan’daki müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla yakın iş birliği içinde çalışmak için heyecanlıyım. Birlikte, inovasyonu sürdürecek ve hızla değişen sanayi ortamında müşterilerimizin başarısını destekleyen olağanüstü bir değer sunmaya devam edeceğiz.”

Okumaya Devam Et

GENEL

Zeren Metal, ALUEXPO 2025’te yenilikçi çözümlerini tanıttı

Yayınlandı

-

Zeren Group iştiraklerinden Zeren Metal, 18-20 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ALUEXPO’da sektör profesyonelleri ile buluştu. 29 ülkeden 477 şirketin ve 80’den fazla ülkeden yaklaşık 15 bin profesyonelin buluştuğu fuarda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır açılış töreni sonrası Zeren Metal standını ziyaret etti. Fuarda yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtan Zeren Metal, eş zamanlı olarak düzenlenen 12. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’nun (ALUS’12) sponsorları arasında da yer aldı.

Türk alüminyum sektörünün global ölçekteki temsilcilerinden Zeren Metal, 18-20 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ALUEXPO 2025’te sektör profesyonelleriyle buluştu. Avrasya’nın en önemli organizasyonları arasında yer alan ve dünya metalurji sektörünün en kapsamlı etkinliklerinden biri olarak kabul edilen fuarda Zeren Metal, Düzce’deki 33.000 metrekarelik tesisinde ürettiği alüminyum rulo ürünleri hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. Otomotivden enerji sektörüne, ısıtma soğutma sistemi ekipmanı ürünlerinden endüstriyel ürünlere kadar geniş bir kullanım alanı sunan ürünleriyle öne çıkan Zeren Metal, sürdürülebilirlik ve inovasyon vizyonunu uluslararası katılımcılarla paylaştı. Açılış töreni sonrasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da standı ziyaret ederek Zeren Metal’in ürünleri ve üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. 

ALUS’12’YE DESTEK

Sürdürülebilir üretim vizyonuyla dikkat çeken Zeren Metal, ALUEXPO ile eş zamanlı olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 12. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’nun da (ALUS’12) sponsoru oldu. Sempozyum kapsamında, Zeren Metal Genel Müdürü Murat Akkaş, sektöre yönelik katkıları dolayısıyla plaketle onurlandırıldı. Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve METEM iş birliğiyle gerçekleştirilen sempozyumda, alüminyum teknolojilerindeki güncel gelişmeler akademik bir zeminde ele alındı.

ALUEXPO 2025, metalürji ve alüminyum sektörlerini aynı çatı altında buluşturdu. Bu yıl 29 farklı ülkeden 234’ü yabancı, toplam 477 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuar, 80’i aşkın ülkeden gelen yaklaşık 15 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Etkinlikte ergitme, döküm, ısıl işlem ve ekstrüzyon teknolojilerinden tel çekme ve yüzey işlem çözümlerine, kaplama sistemlerinden yapay zeka destekli uygulamalara kadar pek çok yenilik tanıtıldı. Alüminyumun farklı alaşım ve formdaki yarı mamul ile nihai ürünleri de fuarın öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.

Okumaya Devam Et

GENEL

Eti Alüminyum, ALUEXPO 2025’te yenilikçi yatırımlarını ve Ar-Ge projelerini tanıttı

Yayınlandı

-

Eti Alüminyum, İstanbul’da düzenlenen ALUEXPO 9. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda; yeni haddehane yatırımı, petrokimya katalizörü, özel alümina üretimi ve lityum geri kazanımı gibi Ar-Ge projelerini tanıttı. Türkiye’nin tek entegre birincil alüminyum üreticisi olan şirket, fuarda   hem ülke ekonomisine katkı sağlayacak hem de savunma sanayi başta olmak üzere birçok sektörde dışa bağımlılığı azaltacak yenilikçi çözümler sundu.

Cengiz Holding grup şirketi Eti Alüminyum, 18–20 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ALUEXPO 9. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’na katıldı. Türkiye’nin madenden son ürüne kadar üretim yapabilen tek entegre alüminyum tesisi olan Eti Alüminyum, fuarda yenilikçi yatırımlarını ve Ar-Ge projelerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

3 MİLYAR TL’LİK HADDEHANE YATIRIMI

Fuarda öne çıkan konuların başında Eti Alüminyum’un 3 milyar TL’lik yeni haddehane yatırımı yer aldı. Türkiye’de giderek artan alüminyum hadde ürünleri ithalatını azaltmayı amaçlayan tesis, savunma sanayinde kritik öneme sahip ürünlerin yerli üretimini sağlayacak. İlk etapta 100 bin ton kapasiteyle devreye alınacak olan haddehane, ilerleyen dönemde 200–250 bin tona kadar ulaşabilecek üretim kapasitesiyle Türkiye’nin sanayi altyapısına güçlü bir katkı sunacak.

KATMA DEĞER YARATAN AR-GE PROJELERİ

Eti Alüminyum, yalnızca üretim yatırımlarıyla değil, geliştirdiği Ar-Ge projeleriyle de ALUEXPO’da adından söz ettirdi. Fuarda tanıtılan projeler arasında, petrol ürünlerinin ayrıştırılmasında kullanılan ve Türkiye’de ilk kez geliştirilen petrokimya katalizörü öne çıktı. Test süreci devam eden bu ürün, petrokimya sektöründe kritik bir ithalat kaleminin yerli üretimle karşılanmasını sağlayacak. Şirketin mayıs ayında devreye aldığı özel alümina üretim hattı ise yüksek sıcaklığa dayanıklılığıyla savunma sanayi ve ileri teknoloji sektörleri için stratejik bir hammadde sunuyor. Ayrıca boksit atığından lityum geri kazanımı için yürütülen pilot üretim çalışmaları, dünyada bir ilk olarak fuarda paylaşıldı. 

‘DÜNYANIN REFERANS ŞİRKETLERİNDEN OLMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ’

Eti Alüminyum Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Bayraktar, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Cengiz Holding’in vizyonu doğrultusunda, sadece Türkiye’nin değil dünyanın da alüminyum alanında referans şirketlerinden biri olma hedefiyle çalışıyoruz. Ülkemizin cari açığının azaltılmasına katkı sunmak, savunma sanayiinden enerjiye, havacılıktan ileri teknolojiye kadar birçok stratejik sektörde dışa bağımlılığı azaltmak ve sürdürülebilir bir gelecek için yeni teknolojiler geliştirmek en temel önceliklerimiz. Bugün madenden nihai ürüne kadar üretim yapabilen tek entegre tesis olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de hem yatırım hem de Ar-Ge odaklı projelerimizle sektöre yön vermeye devam edeceğiz.”

Okumaya Devam Et

Son Yazılar

Trendler