Bizimle iletişime geçin

GENEL

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel: “2024, DemirDöküm’ün değişim, yenilenme ve atılım yılı olacak”

Yayınlandı

-

DemirDöküm, geniş ürün yelpazesiyle 2023 yılında sürdürülebilir büyümesini devam ettirdi. Küresel zorluklara rağmen hedeflerine başarıyla ulaştıklarını belirten DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, “Isıtma alanında ve müşteri memnuniyetinde yüksek performansımızı sürdürdük. Sahip olduğumuz başarılara yenilerini eklemek için hazırlandığımız 2024, DemirDöküm için değişim, yenilenme ve atılım yılı olacak” dedi.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, enerji maliyetlerini azaltan, üstün teknolojiye sahip ve çevreci ürünleriyle sürdürülebilir büyümesini devam ettiriyor. Kombi, şofben, termosifon ve panel radyatör gibi geleneksel ürünlerin yanı sıra, ısı pompası, KASKAD ve oda termostatı gibi yeni ürünlerle geçen yıla iddialı bir başlangıç yapan şirket, 2023 yılı iş sonuçlarını ve 2024 hedeflerini paylaştı. 

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, Türkiye’nin yanı sıra 40’a yakın ülkede faaliyet gösteren şirketin sektörde pozitif bir ayrışma göstererek istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü belirtti. Avdel, “Küresel çapta yaşanan olumsuzluklara rağmen, belirlediğimiz hedefleri başarıyla tamamladık. Çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve tüketicilerimizin ürünlerimize gösterdiği teveccüh ile ciromuzu bir önceki yıla göre euro bazında yüzde 11 artırdık. Sektöründe 70 yılı geride bırakan DemirDöküm, kombi kategorisinde öncülüğünü sürdürdü. 2023 yılında tasarrufu kullanıcı inisiyatifine bırakmayan akıllı yoğuşmalı kombi satışlarımızda pazarın üzerinde bir büyüme yakalarken, yaşam alanlarının yeni yıldızı olmaya hızla ilerleyen ısı pompası satışlarımızı da 1,7 kat arttırdık” dedi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMLE ÖNCÜLÜĞÜNÜ SÜRDÜRECEK

DemirDöküm’ün sektördeki rekabet çıtasını dijital dönüşüm alanında hayata geçirilen projeleriyle farklı bir alana taşıdıklarına dikkat çeken Avdel, “Üretimde Endüstri 4.0 çalışmaları, yenilikçi ürünler, müşteri deneyimi ve memnuniyeti, iş süreçlerini geliştirme, tasarruf ve sürdürülebilirlik alanlarında 11 farklı proje üzerinde çalışıyoruz. 5 yıllık dijital dönüşüm yol haritamızla, daha etkin ve müşteri odaklı hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Bu sayede sektörde yeni başarı hikayelerine imza atmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

“FİNANSAL ALANDA ÖNCÜ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Alper Avdel, müşterilerin DemirDöküm ürünlerine daha hızlı erişebilmesi ve iş ortaklarının finansal çözümler konusunda desteklenmesi için sektörde öncü kampanya ve hizmetleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz destek ve çözümler, şirketimizin temel önceliklerinden biri. Önceki yıllardan farklı olarak finansal alanda hem iş ortaklarımız hem de kullanıcılarımız için önemli projeleri hayata geçirdik. Müşterilerimiz ürünlerimize daha kolay erişebilirken, iş ortaklarımız yeni nesil finansal hizmetlerle işlerini sekteye uğratmadan sürdürdü. Sektörde öncü ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve kampanyalarımızla her zaman kullanıcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“YENİ PAZARLARA AÇILMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Küresel ölçekte yaşanan zorluklara rağmen DemirDöküm’ün, yeniliklere ve yeni yatırımlara devam edeceğini vurgulayan CEO Avdel, şöyle konuştu: “Isıtma ve soğutmada sahip olduğumuz kapsamlı ürün yelpazemizle konutlardan rezidanslara, merkezi sistemle ısınan binalardan alışveriş merkezlerine, işletmelerden hastanelere kadar geniş bir alanda beklentileri karşılıyoruz. 2023 yılında iç pazarda euro bazında yüzde 11 seviyesinde büyüme elde ettik. 2024 yılında da Ar-Ge’ye, dijital dönüşüme, Bozüyük’teki üretim üssümüze ve yeni ürünlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. 2023’te ivmelendirdiğimiz ihracat alanındaki açılımlarımızı güçlü adımlarla sürdüreceğiz. Enerji tasarrufu ve çevre dostluğunun yanı sıra yaşam kalitesini artıran ısı pompalarının yaygınlaşmasına öncülük etmeye devam edeceğiz. Yılın 3 ve 4’üncü çeyreğinde satışa sunacağımız yeni nesil ürünlerimizle ihracatta vites yükselteceğiz.”

“CESUR ADIMLAR ATMAYA KARARLIYIZ”

2024’ün DemirDöküm için özel bir yıl olduğuna vurgu yapan Alper Avdel; “Bu yılı değişim, yenilenme ve atılım yılı olarak belirledik. Üretimden satışa, pazarlamadan satış sonrası hizmetlere kadar 2024’e sıkı bir hazırlık yaptık. Kuruluşumuzdan bugüne sektörümüzde birçok ilke imza atan DemirDöküm, çalışanlarımızdan, iş ortaklarımızdan ve kullanıcılarımızdan aldığı enerjiyle sektöründe öncü olmaya devam edecek. Öncü olduğumuz alanlardaki başarılarımızı sürdürülebilir kılmak, yeni rekorlar kırmak ve yeni girdiğimiz alanlarda da hedeflediğimiz başarılara ulaşmak için cesur adımlar atmaya kararlıyız. Dönemsel zorlukların yeni fırsatlar getireceğine inanıyoruz. Doğru ve cesur kararlar alarak, içinde bulunduğumuz ortamı doğru okuyarak gelecek adımlarımızı planladık” dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum Yapmak İçin Tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GENEL

Barınma sorununa bütünsel yaklaşan projeler ödülle buluştu

Yayınlandı

-

Mantolamada yeniliğin öncüsü Baumit, genç zihinleri sürdürülebilir çözümler bulmaya davet ettiği tasarım yarışmasının üçüncüsünü hayata geçirdi. ‘Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev’ çatı fikri ile gerçekleşen yarışmaya üniversitelerde lisans eğitimi alan öğrenciler katıldı. Yarışmanın ödül töreni 7 Mayıs tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşen SPACE’24 etkinliğinde yapıldı. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ teması üzerine kurgulanan yarışmada üç proje eş değer ödüle layık görüldü.

İnsanların sağlıklı, enerji verimli, güzel ve sürdürülebilir yapılarda yaşaması hedefiyle inovatif ürünler geliştiren Baumit, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği tasarım yarışmasıyla lisans öğrencilerini bir araya getirdi. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla hayata geçirilen yarışmanın jüri heyetinde; Mimar Abdurrahman Çekim, Mimar Ayşen Ciravoğlu, Mimar Kurtul Erkmen, Mimar Ömer Selçuk Baz, Mimar Serter Karataban, Mimar Sevince Bayrak ve Mimar Sibel Dalokay Bozer yer aldı. Hem yerel hem küresel ölçekte öncelikli gündem olan ve öğrenciden çalışana, tekil bireyden aileye toplumun her kesimini etkileyen barınma krizinin mekânsal karşılıklarına odaklanan yarışmada öne çıkan üç proje ödüle layık görüldü. Kazanan projeler, Design Architecture Communication (DAC) tarafından mimar, iç mimar, tasarımcı, sanatçı ve markaları bir araya getiren SPACE’24 etkinliğinde ödüllendirildi.

Barınma krizinin mekânsal karşılıklarına odaklanan yarışmada üç proje ödüllendirildi

Baumit tarafından çatı fikri ‘Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev’ olarak belirlenen ve bu yıl ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla gerçekleşen tasarım yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Baumit Türkiye Pazarlama Müdürü Mimar Selin Tümer Ataoğlu; “Bu yılın temasını belirlerken amacımız, yerel ve küresel ölçekte acil olarak çözüme kavuşması gereken barınma krizine dikkat çekmekti. Genç tasarımcılar çalışmalarında toplumun her kesimini etkileyen barınma sorununa çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirdiler. Öğrencilerimiz, mekânı doğrudan etkileyen ve ardı ardına gelen krizlerin arasında krizin dönüştürücü gücünü kullanarak bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut nasıl, hangi sistemlerle, ne gibi teknolojilerle, hangi iş birlikleri ile üretilebilir gibi sorulara cevap aradı. Bahsi geçen sorulara yanıt verebilen eşsiz projeler ödülle buluştu. Seçilen bu projelerin toplumun her kesimine hitap eden sağlıklı yaşam alanlarına odaklanarak geleceğin yaşanabilir kentlerini inşa etmeye katkı sağladığını görüyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmamız genç ve cesur zihinlerin bakış açısının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı. Çünkü gençlerin sahip olduğu yenilikçi fikirler ve vizyoner bakış açıları, geleceğin mimarlık ve tasarım dünyasını şekillendirecek olan en önemli unsurlardan biri. Buradan bir kez daha genç tasarımcıları ve onların sağlıklı yaşam alanlarına katkı sağlayan projelerini tebrik ediyor, yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ve değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Okumaya Devam Et

GENEL

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Rekor Sayıda Ziyaretçiyi Ağırladı

Yayınlandı

-

Dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan ve yeni iş birliklerinin kurulmasında büyük role sahip, bölgenin en güçlü işbirliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a 13 ülkeden 547 katılımcı ve 857 marka katıldı. 64 ülkeden 401 yabancı satın almacıya dört gün boyunca ev sahipliği yapan Yapı Fuarı, 6.116’sı  yabancı olmak üzere 125 ülkeden toplam 46.938 ziyaretçiyi İstanbul’da ağırladı.

Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen, Türkiye dışında Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan alıcıları cezbeden Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 6.116’sı  yabancı olmak üzere 125 ülkeden toplam 46.938 ziyaretçiyi İstanbul’da ağırladı.Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a, 13 ülkeden 547 katılımcı ve 857 marka katıldı.  

17-20 Nisan tarihleri arasında küresel yapı ve inşaat sektörünün temsilcilerini İstanbul’da buluşturan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ilk gününden son gününe kadar yoğun bir program akışında gerçekleşti. İnşaat sektöründeki trendlerin masaya yatırıldığı, en son yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, katılımcılarına sunduğu benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra sektör profesyonellerinin güncel bilgi alışverişi yapabilmeleri için de ideal bir platform görevi gördü. 

Satın alma profesyonelleri ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiği, yoğun iş görüşmelerinin yapıldığı fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, “Bu yıl 46. kez kapılarını açan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul olarak hem ülke ekonomisine hem de inşaat sektörüne yönelik yüzde 4,5-5,0 aralığında büyüme beklentisine önemli katkılar sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da katılımcılarımıza sunduğumuz benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alma fırsatları yarattık…şeklinde konuştu.

64 ülkeden 401 Yabancı Satın Almacı Yeni İş Birlikleri İçin Yapı Fuarı’ndaydı

Yoğun katılımcı ve ziyaretçi ilgisi gören fuar dünya yapı sektörünün odağındaydı. Üst düzey, güçlü karar vericiler ICA Events tarafından Türkiye’ye “VIP Alım Heyeti” programı kapsamında davet edildi. 64 ülkeden 401 yabancı satın almacıya dört gün boyunca ev sahipliği yapan fuara, toplam 46.938 bin ziyaretçi katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya ve Polonya’nın pavilyon olarak yer aldığı fuar; İtalya, Almanya, Rusya, Litvanya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Polonya, Avusturya ve Çin’den katılımcıları ağırladı.

Sektörde Değişim Konuları: Sürdürülebilirlik, Yapay Zeka ve Karbon Nötr Binalar

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 4 gün boyunca 25 etkinlikte 50’den fazla konuşmacı ile mimarlık, tasarımda inovatif yaklaşımlar ve yapay zeka, sürdürülebilirlik ve yapı malzemeleri gibi sektöre yön veren konular, her gün farklı bir tema altında ele alındı.

Altın Mıknatıs Stant Tasarım Ödülleri Sahiplerini Buldu 

46. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un geleneksel Altın Mıknatıs Stant Tasarım Ödülleri, fuarın ikinci günü sonunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Mansiyon Ödülü’nü Retro Parke Mobilya’nın aldığı törende 1.lik Ödülü’ne Falcon Ağaç, 2.lik Ödülü’neSamet Kalıp,  3.lük Ödülü’neise Derby Kimya değer görüldü.

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde “Standında Üstün Teknoloji Çözümleri Sunan Firma”: TMS Kalıp ve İskele Sistemleri, “Standında Üstün Yaratıcı Kimlik Tasarımı Sunan Firma”: Bestofis Modüler Bölme Sistemleri, “Standında Üstün Ziyaretçi Etkileşimi Sunan Firma”: MSA Spor ve Kent Ekipmanları, “Standında Sürdürülebilir Ürününü Sürdürülebilir Kriterlerle Sergileyen Firma”: NASWOOD-Nasreddin Orman Ürünleri olurken ICA Events Teşvik Ödülü’nüA.T.S. Ateş Tuğla / DesignFloor-Aslan Yapı Ürünleri / WOOD- Y Uğur Ünal Orman Ürünleri adlı firmalar kazandı.

Usta Mimarlarla Özel Fuar Turları ve Start-up’lara Özel Yapı Tech Garage

Yapı Fuarı’nın altıncı yılına giren etkinliği Yapı Master Class’ta ziyaretçilere mimarlar eşliğinde etkileşimli bir fuar deneyimi sunuldu. Yapı Master Class’a kayıt yaptıran ziyaretçiler, moderatörler ile fuar alanı içinde farklı ürün gruplarından katılımcı stantlarına ziyaret ederek günün teması ile ilgili sohbetlere katıldı.

Ziyaretçiler, etkinlik konukları olacak usta mimar ve mühendisler ile doğrudan bağlantı kurma imkânına sahip olarak, deneyimlerinden faydalandı. Yapı Tech Garage‘da ise sektöre ezber bozan fikirler sunan start-up’lar, inovatif ürünlerini sergileme fırsatı buldular.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2024’e Özel İskele-Kalıp Salonu!

Fuarda bu yıl, katılımcı firmaların etkileşimini artırmak için  İKSD ve ICA Build Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle, İskele Kalıp firmalarına özel bir salon oluşturuldu. İskele-Kalıp Sanayicileri Derneği üye firmalarının da yer aldığı bu özel salonda, katılımcılar ürünlerini sergileme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldu. Formun Üstü

 2025 Yılındaki Yapı Fuarı için Rezervasyonlar Yapılmaya Başlandı!

2025 yılında 47’ncisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ise şimdiden bir sonraki yıl için çalışmalarına başladı. Fuarda 4 gün boyunca oldukça yoğun tempoda gerçekleşen işbirliği görüşmeleri sonucunda, bu yıl çeşitli ülkelerden fuara katılan katılımcının neredeyse tamamı, 16 – 19  Nisan 2025 Yapı Fuarı için şimdiden yerlerini ayırttılar.

Okumaya Devam Et

GENEL

Avrupa Konutları Yenimahalle’nin Suyu da Ekomaxi’ye Emanet!     

Yayınlandı

-

Su depolama sektörünün öncü markası Ekomaxi, Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin de çözüm ortağı oldu. Projenin; kullanım suyu, yangın suyu, gri suyu, havuz depolama suyu ve bahçe suyu Ekomaxi’nin GRP ve Galvaniz Modüler Depolama Sistemleri sayesinde güvenle depolanacak.

‘Avrupa Konutları’ markasıyla birçok prestijli konut projesine imza atan Artaş İnşaat, yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle’nin suyunu Ekomaxi güvencesiyle depolayacak.

50 bin metrekareye yakın arsa üzerinde konumlandırılan projedeki 17 blokta bulunan 754 daire ve 50 ticari ünitenin; kullanım suyu, yangın suyu, gri suyu, havuz depolama suyu ve bahçe suyu Ekomaxi’nin GRP ve Galvaniz Modüler Depolama Sistemleri ile depolanacak.

Suyun kalitesini koruyor

Ekomaxi galvaniz su depoları, yüksek mukavemeti ve yalıtım katsayısı ile aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda suyun kalitesini muhafaza ediyor.

Geleceğin mühendislik malzemesi olarak tanımlanan SMC’den (cam elyaf takviyeli güçlendirilmiş kompozit) üretilen Ekomaxi GRP modüler su depoları da yüksek mukavemeti ve yalıtım katsayısı ile aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda dış ortam şartlarından etkilenmiyor. UV ışınlarını geçirmeyen GRP depo panelleri, su içerisinde; yosun, mantar, bakteri oluşumunu önlüyor.  +5 0C ila +50 0C sıcaklık aralığında depolanan suyun kalitesinde ve sertlik derecesinde hiçbir değişiklik veya bozulma olmuyor. Depo minimum 50 yıllık kullanım ömrü boyunca suyu güvenle muhafaza ediliyor. Ekomaxi, dünyada içme suyu kalitesinin ölçüm ve kontrol standartlarını belirleyen WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) belgesiyle de suyu, kalitesini bozmadan, güvenle depoladığını tescilliyor.

Su depolama sistemlerine; hızlı, pratik ve güvenli bir yaklaşım getiriyor

Ekomaxi’nin galvaniz ve GRP depoları, modüler panelleri ile üretim ve kurulum süreçlerinde yatırımcılara büyük avantajlar sunuyor. Modüler panel çözümleri ile su depolama sistemlerine hızlı, pratik ve güvenli bir yaklaşım getiren Ekomaxi, projelere değer katmaya ve sağlıklı yaşamın destekçisi olmaya devam ediyor.

Okumaya Devam Et

Trendler

Egepen


Kapanma Süresi 20Saniye